Downtown St. Petersburg City Hotel

Saat 25% alennuksen

It's important where you are waking up after

Downtown St. Petersburg City Hotel

GET 25%DISCOUNT

It's important where you are waking up after

PREV
NEXT

Martin Hotel 4*

Hyvät vieraat! Viihtyisä Martin-hotelli sijaitsee Pietarin keskustassa - historiallisessa osassa ja lähellä Nevsky Prospektiä - kaupungin pääkadulla, suosittujen baarien ja ravintoloiden alueella, tärkeimmissä ostoskeskuksissa, teattereissa, museoissa, karaokessa ja yökerhoja.

Pietarin sisällä

Kuljetus

Pietarin metro on viisi linjaa ja voi viedä sinut mistä tahansa kaupungin osasta toiseen, jos opit käyttämään sitä. Varsinkin punaisin viiva, joka on vanhin, on kuuluisa asemiensa kauneudesta ja sen vuoksi kannattaa matkustaa, jopa vain kokemuksesta.

Siellä on myös linja-autoja ja raitiovaunuja, vaikka julkinen liikenne ei ole helppoa hyödyntää turistille, jolla ei ole kaupunkia ja kieltä.

Pietarin taksit ovat suhteellisen halpoja Helsinkiin verrattuna; Jos kuitenkin otat yhden keskustasta tai matkat takseilla, jotka odottavat turisteja kiinnostavissa kohteissa, he yrittävät veloittaa sinulta useita kertoja tavallista hintaa enemmän.

Paras tapa liikkua kaupungissa on epätoivoisesti Gettaxi, Uberin kaltainen sovellus, joka toimii hienosti St. One -häiriössä on, että kuljettajat puhuvat harvoin englantia ja heidän kanssaan kommunikointi on vaikeaa. Valoisalta puolelta, kuten Uberiltakin, voit aina nähdä kuka on ajanyt sinua, antaa palautetta ja jos jätät jotain autoon, saada se takaisin.

HENGITTELYT JA TOIMINNOT

Vain 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellista on suosituin baarien ja ravintoloiden katu - Rubinstein Street - tärkein ruoka- ja gastronominen katu Pietarissa ja mahdollisesti Venäjällä. Siellä on neljäkymmentä taloa ja yli viisikymmentä kahvilaa, baaria ja ravintolaa jokaiseen makuun: suuri olutravintola "Punk brew cafe", boheemi ravintola "Geography", yksi parhaimmista pan-aasialaisista ravintoloista "Duo Asia" ja suosittu baari "Saigon". Rubinstein Streetistä on tullut jo itsenäinen tuotemerkki ja meme samanaikaisesti. Aloita Nevsky Prospektista ja siirry syvälle kadulle rakennukseen, jonka torni on ”5 kulmassa”.

Zhukovsky-kadun lähellä on Nekrasov-katu, jonne on viime vuosina sijoittautunut kaupungin suosittujen ravintoloiden ja baarien sivukonttoreita. Joitakin baareja on ollut täällä jo kauan ja niistä on tullut melkein legendaarisia. Suosituimpia ovat «Chronicles» -baari, «Redrum» -baari, «Tsvetochki»-cocktailbaari, joka muutti kerralla Rubinstein Streetiltä, oluttalo «Palata No. 6» ja «Сidre & Nancy» -baari.

Ravintoloiden ja baarien luokituksen toinen katu - Žukovsky-katu - on myös 10 minuutin kävelymatkan päässä Martin-hotellista. Kaupungissa ei ole yhtä legendaarisia baareja, ja juuri täällä ihmiset menevät usein jatkamaan lepoaan heti Rubinstein-kadun jälkeen. Suosituin täällä: boheemi baari "Siniy Pushkin", jonka omistaa suosittu venäläinen rokkari, legendaarinen baari "Dead Poets", jossa iltaisin melkein ei ole paikkoja, uusi ja jo suosittu yleiseurooppalainen ravintola "Bao Mochi" ", kuuluisan elokuvan pohjautuva cocktailbaari" Lebowski ".

Yksi kaupungin suurimmista ostos- ja viihdekeskuksista, Galleria, on 8 minuutin kävelymatkan päässä Martin-hotellista. Siellä on kaikki suosittuja ja tunnettuja tuotemerkkejä, iso ruokakenttä ja elokuvateatteri.

Toinen suurin ostoskeskus on 5 minuutin päässä hotellistamme, ja se on yhtä suosittu asukkaiden ja kaupungin vierailijoiden keskuudessa.

Yksi Pietarin vanhimmista ostoskeskuksista on säilyttänyt sisustuksessaan 1800-luvun lopun ylellisyyden ja sisustuksen. Kaksikerroksiset galleriat ja iso atrium muistuttavat Moskovan GUM: ta. Kävele Nevsky Prospekt -hotellista Passage-alueelle 20 minuutissa.

Kuvataidemuseo, joka avattiin vuonna 1898, ja siinä on rikas kokoelma venäläisiä maalauksia, veistoksia ja kuvakkeita. Maailman suurin venäläisen taiteen museo, ainutlaatuinen arkkitehtuuri- ja taidekompleksi Pietarin historiallisessa keskustassa. Tämä on maan ensimmäinen valtion venäläisen taiteen museo. Perusti keisari Aleksanteri III.

Keisarinna Katariina Suuren perustama museo. Museossa on noin kolmen miljoonan taideteoksen kokoelma ja maailman kulttuurimonumentteja. Se koostuu maalauksesta, grafiikasta, veistosta ja taideteoksista, arkeologisista löytöistä. Kenraalitalon rakennuksen itäinen siipi on Eremitaasin uusi näyttelykompleksi: siellä on näyttelyitä nykyajan taiteesta, impressionisteja, postimpressionisteja.

Faberge on lähellä Fontanka-joen penkerta 10 minuutin päässä hotellista, ja se on yksityinen museo, jonka tavoitteena on palauttaa kulttuuriesineitä ja erityisesti Fabergen munia Venäjälle. Museon kokoelma sisältää maailman suurimman Carl Fabergén teosten kokoelman, mukaan lukien yhdeksän kuuluisasta keisarillisesta pääsiäismunasta.

Ympäristö Gorokhovaya-kadulla - siellä on amerikkalaistyylinen autotallibaari Co-op Garage (nimi käännetään kirjaimellisesti venäjäksi ”autotalliosuuskunta”), jossa he keinuvat äänekkäästi ja keräävät tuttuja pyöräilijöitä ja ystäviä. Pihan sisäpuolella on paikallisten suunnittelijoiden kauppoja, vintage-myymälä, parturi ja käsitteellinen kahvila.

Saaren kulttuuritila, jossa aiemmin sijaitsi merivoimien tukikohta. Nyt on puisto, jolla on laaja ohjelma kaikkina vuodenaikoina pidettäviä kulttuuritapahtumia, konseptimyymälöitä, suosittujen ravintoloiden sivukonttoreita, baareja ja kahviloita, näyttelyitä ja viihdepaikkoja.

Uusi taidetila keskustassa, kodikkaalla pihalla. Siellä on kahvila, ravintoloita ja baareja, käsintehtyjä kauppoja ja paikallisia suunnittelijoita, luentoja, konsertteja. Taidetilan piirre on katolla oleva näköalatasanne.

Suosittu karaokekerho Rubinstein Streetillä, jolla on hyvät taustalaulu.

Klubi sijaitsee Nekrasova- ja Žukovsky-kadujen välissä, ravintoloiden ja baarien alueella.

Tämä klubi sijaitsee melkein Nevsky Prospektilla ja on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja tarjoaa vieraille premium-karaokejärjestelmän.

Kävelymatkan päässä hotellista ja Liteiny Prospektin pääbaarikaduista on suosittu yökerho Nebar - yksi kohokohdista Pietarin klubikartalla. Alkuperäiset teemajuhlat.

Suosittu nuorisoyökerho, jossa on valtava tanssilattia, upeat DJ: t ja elinikäinen baaritiski, joka sijaitsee Konyushennaya-aukiolla. Samassa vuosineljänneksessä on 3 suosittua yökerhoa

Klubi noudattaa kaikkia yöelämän sääntöjä - tanssijoita, karaoke, baari, disko ja värikkäitä juhlia joka viikonloppu.

PARAS HINTA TAKUU

Varaa hotellihuone verkkosivustolta ja saat parhaan hinnan!

Kuinka päästä Pietariin

Juna

Allegro saapuu Suomen asemalle (Finljandski vokzal) Pietariin. Päivittäin on kaksi junaa, ja matka-aika on 3,5 tuntia. Lippuja voi varata jopa 60 päivää etukäteen.
www.vr.fi

Lautalla

St. Peter Line -lautat lähtevät Helsingistä joka toinen päivä klo 19.00 ja saapuvat Pietariin seuraavana aamuna klo 9.30. Pidä silmällä merkittäviä alennuksia vuoden eri aikoina.
www.stpeterline.com

Bussi

Lähtö kahdesti päivässä, matka kestää noin 8 tuntia Helsingistä.
www.matkahuolto.fi
www.savonlinja.fi

Lentokone

Pulkovo Airport sijaitsee 20 km päässä Pietarin kaupungin keskustasta. Lentoaika Helsingistä on noin tunti.

visa

Turistitiedot

Electronic Visa
Lokakuusta 2019 alkaen 53 maan kansalaiset voivat matkustaa Pietariin sähköisellä viisumilla, jonka voi hankkia verkosta. Suomi ja monet muut Euroopan maat ovat mukana luettelossa. Prosessi kestää noin neljä työpäivää ja viisumi on ilmainen. Viisumi antaa haltijalle oleskelun enintään 8 päivää Pietarin alueella, ilman oikeutta matkustaa Venäjän federaation muihin osiin. Tämä on kauan odotettu ja tyytyväinen kehitys, koska tavallinen viisumi vaati paperityön lisäksi henkilökohtaista vierailua matkatoimistoon tai viisumikeskukseen, kesti useita päiviä ja sen hinta oli 80 euroa henkilöä kohden. Tämä tarkoittaa, että 4-vuotias perhe olisi käyttänyt yli 300 euroa pelkästään viisumiin.
Sähköisen viisumin käyttö rajoittuu tällä hetkellä päätien ylityspaikkoihin ja St. Peten lentokentälle. Sitä ei vielä voida käyttää junissa, koska e-viisumien tarkistamiseen ei ilmeisesti ole vielä käytettävissä laitteita. Viranomaiset pyrkivät korjaamaan tämän ongelman. Voit myös käydä Pietarissa viisumivapaana 72 tunnin ajan, jos ajat MOBY-lautalla Helsingistä

TOP