Downtown St. Petersburg City Hotel

Säästä jopa 20%

Hanki edullisimmat hinnat tänään, varaa suoraan!

Downtown St. Petersburg City Hotel

Säästä jopa 30%

Maksa vähemmän ja saa enemmän varaamalla suoraan.

PREV
NEXT

Martin Hotel 4*

Hyvät vieraat! Viihtyisä Martin-hotelli sijaitsee Pietarin keskustan historiallisella alueella ja lähellä Nevsky Prospektiä - kaupungin pääkatua, suosittujen baarien ja ravintoloiden, suurimpien ostoskeskuksien, teattereiden, museoiden, karaoken ja yökerhojen alueella.

Pietarin sisällä

Kuljetus

Pietarin metro on viisilinjainen ja voi viedä sinut mistä tahansa kaupungin osasta toiseen, jos opit käyttämään sitä. Varsinkin vanhin punainen viiva on kuuluisa asemiensa kauneudesta ja sen vuoksi se kannattaa kokea, jopa vain kokemuksesta.

Siellä on myös linja-autoja ja raitiovaunuja, vaikka julkinen liikenne ei ole helppo hyödyntää turistille, joka ei ole ennen vieraillut kaupungissa tai ei osaa kieltä.

Pietarin taksit ovat suhteellisen halpoja Helsinkiin verrattuna; Jos kuitenkin otat taksin keskustasta tai matkaat taksilla, jotka odottavat turisteja kiinnostavissa kohteissa, he yrittävät veloittaa sinulta useita kertoja tavallista hintaa enemmän.

Paras tapa liikkua kaupungissa on Gettaxi, Uberin kaltainen sovellus, joka toimii hienosti, jonka yksi haittapuoli kuitenkin on se, että kuljettajat puhuvat harvoin englantia ja heidän kanssaan kommunikointi on vaikeaa. Valoisa puoli on kuitenkin se, kuten Uberissakin, voit aina nähdä kuka on ollut kuljettajasi, antaa palautetta ja jos jätät jotain autoon, saada se takaisin.

HENGITTELYT JA TOIMINNOT

Vain 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellista on suosituin baarien ja ravintoloiden katu - Rubinstein-katu - tärkein ruoka- ja gastronominen katu Pietarissa ja mahdollisesti Venäjällä. Siellä on neljäkymmentä taloa ja yli viisikymmentä kahvilaa, baaria ja ravintolaa jokaiseen makuun: suuri olutravintola "Punk brew cafe", boheemiravintola "Geography", yksi parhaimmista pan-aasialaisista ravintoloista "Duo Asia" ja suosittu baari "Saigon". Rubinstein-kadusta on tullut jo itsenäinen tuotemerkki ja meemi samanaikaisesti. Aloita Nevsky Prospektista ja siirry syvälle kadulle rakennukseen, jonka torni on ”viidessä kulmassa”.

Ravintoloiden ja baarien luokituksen toinen katu - Žukovsky-katu - sijaitsee myös 10 minuutin kävelymatkan päässä Martin-hotellista. Kaupungissa ei ole yhtä legendaarisia baareja, ja juuri täällä ihmiset menevät usein jatkamaan lepoaan heti Rubinstein-kadun jälkeen. Suosituin täällä: boheemibaari "Siniy Pushkin", jonka omistaa suosittu venäläinen rokkari, legendaarinen baari "Dead Poets", jossa iltaisin paikkoja on lähes mahdotonta löytää paikkoja, uusi ja jo nyt suosittu yleiseurooppalainen ravintola "Bao Mochi" ", kuuluisaan elokuvaan pohjautuva cocktailbaari "Lebowski".

Zhukovsky-kadun lähellä sijaitsee Nekrasov-katu, jonne on viime vuosina sijoittautunut kaupungin suosittujen ravintoloiden ja baarien haaroja. Joitakin baareja on sijainnut täällä jo kauan ja niistä on tullut lähes legendaarisia. Suosituimpia ovat «Chronicles» -baari, «Redrum» -baari, «Tsvetochki»-cocktailbaari, joka muutti kerralla Rubinstein-kadulta, oluttalo «Palata No. 6» ja «Сidre & Nancy» -baari. .

Yksi kaupungin suurimmista ostos- ja viihdekeskuksista, Galleria, sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä Martin-hotellista. Siellä on kaikkia suosittuja ja tunnettuja tuotemerkkejä, suuri ravintolaosasto sekä elokuvateatteri.

Toinen suurin ostoskeskus sijaitsee 5 minuutin päässä hotellistamme, joka on aivan yhtä suosittu asukkaiden ja kaupungin vierailijoiden keskuudessa.

Yksi Pietarin vanhimmista ostoskeskuksista on säilyttänyt 1800-luvun lopun ylellisyyden ja koristelun sisustuksessaan. Kaksikerroksiset galleriat ja suuri eteinen muistuttavat Moskovan GUM:ta. Kävele Nevsky Prospekt -hotellista Passage-alueelle 20 minuutissa.

Vuonna 1898 avattu taidemuseo, joka esittää rikkaan kokoelman venäläisiä maalauksia, veistoksia ja ikoneita. Maailman suurin venäläisen taiteen museo, ainutlaatuinen arkkitehtuuri- ja taidekompleksi Pietarin historiallisessa keskustassa. Tämä on maan ensimmäinen venäläisen taiteen valtion museo. Sen perusti keisari Aleksanteri III.

Keisarinna Katariina Suuren perustama museo. Museossa on noin kolmen miljoonan taideteoksen kokoelma ja maailman kulttuurimonumentteja. Se koostuu maalauksista, kuvituksista, veistoksista, taideteoksista ja arkeologisista löydöistä. Kenraalitalon rakennuksen itäinen siipi on Eremitaasin uusi näyttelykompleksi: siellä on näyttelyitä nykyajan taiteesta, impressionisteja, postimpressionisteja.

Faberge sijaitsee Fontanka-joen nousupaikan lähellä, 10 minuutin päässä hotellistamme, ja se on yksityinen museo, jonka tavoitteena on palauttaa kulttuuriesineitä ja erityisesti Fabergen munia Venäjälle. Museon kokoelma sisältää maailman suurimman Carl Fabergén teosten kokoelman, mukaan lukien yhdeksän kuuluisaa keisarillista pääsiäismunaa.

Gorokhovaya-kadun pihalla on amerikkalaistyylinen autotallibaari Co-op Garage (nimi käännetään kirjaimellisesti venäjäksi ”autotalliosuuskunta”), jossa he rokkaavat äänekkäästi ja keräävät tuttuja motoristeja ja ystäviä. Pihan sisäpuolella on paikallisten suunnittelijoiden kauppoja, vintage-myymälä, parturi ja käsitteellinen kahvila.

Saaren kulttuuritila, jossa aiemmin sijaitsi merivoimien varastorakennuskokonaisuus. Nykyään se on puisto, jolla on laaja ohjelma kaikkina vuodenaikoina pidettäviä kulttuuritapahtumia, konseptimyymälöitä, suosittujen ravintoloiden haaroja, baareja ja kahviloita, näyttelyitä sekä viihdepaikkoja.

Uusi talon kodikkaalla pihalla sijaitseva taidetila keskustassa. Siellä on kahvila, ravintoloita ja baareja, käsintehtyjä kauppoja sekä paikallisia suunnittelijoita, luentoja ja konsertteja. Taidetilan piirre on katolla oleva näköalapaikka.

Suosittu karaokekerho Rubinstein-kadulla, jossa on hyvät taustalaulut.

Klubi sijaitsee Nekrasova- ja Žukovsky-katujen välissä, ravintoloiden ja baarien alueella.

Tämä klubi sijaitsee lähes Nevsky Prospektilla ja on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa sekä tarjoaa vieraille premium-karaokejärjestelmän.

Kävelymatkan päässä hotellista ja Liteiny Prospektin pääbaarikaduista on suosittu yökerho Nebar - yksi kohokohdista Pietarin klubikartalla. Alkuperäisiä teemajuhlia.

Suosittu Konyushennaya-aukiolla sijaitseva nuorisoyökerho, jossa on valtava tanssilattia, upeat DJ:t ja elinikäinen baaritiski. Samassa kaupunginosassa on 3 suosittua yökerhoa

Klubi tarjoaa kaikkia yöelämän sääntöjä - tanssijoita, karaokea, baarin, diskon ja värikkäitä juhlia viikonloppuisin.

PARAS HINTA TAKUU

Varaa hotellihuone verkkosivustolta ja saat parhaan hinnan!

Kuinka päästä Pietariin

Juna

Allegro saapuu Suomen asemalta (Finljandski vokzal) Pietariin. Päivittäin kulkee kaksi junaa ja matka-aika on 3,5 tuntia. Lippuja voi varata jopa 60 päivää etukäteen.
www.vr.fi

Lautalla

St. Peter Line -lautat lähtevät Helsingistä joka toinen päivä klo 19.00 ja saapuvat Pietariin seuraavana aamuna klo 9.30. Pidä silmällä merkittäviä alennuksia eri vuodenaikoina.
www.stpeterline.com

Bussi

Lähtö kahdesti päivässä, matka kestää noin 8 tuntia Helsingistä.
www.matkahuolto.fi
www.savonlinja.fi

Lentokone

Pulkovo-lentokenttä sijaitsee 20 km päässä Pietarin kaupungin keskustasta. Lentoaika Helsingistä on noin tunnin mittainen.

visa

Turistitiedot

Sähköinen viisumi

Lokakuusta 2019 alkaen 53 maan kansalaista voivat matkustaa Pietariin sähköisellä viisumilla, joka voidaan hankkia verkosta. Suomi ja monet muut Euroopan maat sisältyvät luetteloon. Prosessi kestää noin neljä työpäivää ja viisumi on ilmainen. Viisumi antaa haltijalle enintään 8 päivän oleskelun Pietarin alueella, ilman oikeutta matkustaa Venäjän federaation muihin osiin. Tämä on kauan odotettu kehitys, koska tavallinen viisumi vaati paperityön lisäksi henkilökohtaista vierailua matkatoimistossa tai viisumikeskuksessa, kesti useita päiviä ja sen hinta oli 80 euroa henkilöä kohden. Tämä tarkoittaa, että 4-vuotias perhe olisi käyttänyt yli 300 euroa pelkästään viisumiin.
Sähköisen viisumin käyttö rajoittuu tällä hetkellä päätien ylityspaikkoihin ja St. Peten lentokentälle. Sitä ei vielä voida käyttää junissa, koska e-viisumien tarkistamiseen ei ilmeisesti ole vielä käytettävissä laitteita. Viranomaiset pyrkivät korjaamaan tämän ongelman. Voit myös käydä Pietarissa viisumivapaana 72 tunnin ajan, jos ajat MOBY-lautalla Helsingistä

TOP